10 фактів про фільм «Дедпул 2»

Опубликовано 16 мая 2018 г.

Дедпул вже чекає на тебе у кіно, любчику.


1. «Дедпул 2» — друга самостійна режисерська робота Девіда Леітча, який раніше виступав дублером Бреда Пітта, Жан-Клод Ван Дамма та інших. Повноцінним режирським дебютом досвідченого каскадера став фільм «Атомна блондинка» з Шарліз Терон в головній ролі. До цього він з напарником Чадом Стахелські зняв стрічку «Джон Вік», а також був другим режисером у проекті «Росомаха» та двох перших частин «Голодних Ігор».


2. Фільм виходить через два роки після прем’єри першого «Дедпула».  До акторського складу приєднались Джош Бролін, Зазі Бітц, Террі Крюс, Білл Скарсгард та інші. Дивіться уважно, буде багато сюрпризів.


3. Майже всі трюки Раян Рейнольдс виконав самостійно. Виключенням стали най екстремальніші трюки.


4. Основні зйомки відбулись з червня по жовтень 2017 року у Канаді (Ванкувер, Колвуд). Деякі сцени знімали  лютому та березні цього року.


5. На жаль, під час зйомок загинула жінка-каскадер Джоі Харріс, яка дублювала Зазі Бітц (Доміно).


6. У фільмі можна почути декілька світових хітів вісімдесятих років, а основну пісню до «Дедпулу 2» заспівала Селін Діон. Вона, як і виконавець головної ролі Раян Рейнольдс, з Канади.


7. Автором саундтреку став Тайлер Бейтс — гітарист команди Мериліна Менсона, композитор фільмів «Джон Вік» та «Джон Вік 2», «Вартові Галактики» та «Вартові Галактики 2», «300 спартанців», «Хранителі» та інших.


8. Авторами сценарію виступили Ретт Різ, Пол Вернік та пан Рейнольдс.


9. Кейбла грає Джош Бролін, який також втілює на екрані роль ще одного героя з всесвіту Marvel — Таноса.


10. На роль Кейбла розглядались Рассел Кроу, Брюс Вілліс, Арнольд Шварценеггер, Сільвестер Сталлоне, Мел Гібсон, Дольф Лундгрен, Пірс Броснан та інші.

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев