7 фактів про фільм «Темні уми»

Опубликовано 31 июля 2018 г.

Усе найцікавіше про фантастичний трилер, знятий за мотивами успішного роману для молоді Александри Бракен.


1. Фільм знято за мотивами першої книги однойменної серії романів американки Александри Бракен. Роман вийшов в кінці 2012 року, коли письменниці було 25, й згодом став бестселером.


2. Для Дженіфер Йюх Нельсон фільм є режисерським дебютом в ігровому кіно — до цього вона працювала над анімаційними проектами, зокрема була режисером мультфільмів «Панда Кунг-Фу 2» та «Панда Кунг-Фу 3».


3. Одну з головних ролей у фільмі зіграла Амандла Стенберг, кар’єра якої у великому кіно розпочалась у 13 років з фільмів «Коломбіана» та «Голодні ігри». Також вона відома ролями в проектах «Сонна лощина», «Ненависть, яку ви породжуєте» та інших.


4. Одним з продюсерів фільму виступив Шон Леві, режисер стрічок «Рожева пантера», «Ніч в музеї», «Ніч в музеї 2», «Ніч в музеї: Секрет гробниці», «Реальна сталь», а також один з режисерів та виконавчих продюсерів серіалу «Дивні дива».


5. Кетрін Дайєр та Пейтон Віч, до речі, знімалися в першому сезоні серіалу «Дивні дива».


6. Зйомки картини відбулися весною та влітку 2017 року.


7. Композитором фільму став Бенджамін Воллвіш, автор музики до фільмів «Ліки від щастя», «Воно. Частина перша», який також працював разом з Хансом Ціммером над саундтреком до картин «Дюнкерк», «Той, хто біжить по лезу 2049». 

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев