8 фактів про фільм «Шпигун, який мене кинув»

Опубликовано 8 августа 2018 г.

Усе найцікавіше про шпигунську комедію з Мілою Куніс, Кейт МакКіннон, Іванною Сахно та Джилліан Андерсон.


1. Перше і найприємніше — у фільмі зіграли одразу дві голлівудські акторки з українським корінням. Перша більше відома — Міла Куніс з Чернівців, родина якою емігрувала в США ще в 1991 році, а друга — Іванна Сахно, яка народилась в Києві, але вже 5 років живе і працює в США.


2. «Шпигун» — вже другий великий проект Іванни Сахно за цей рік. Весною в прокат вийшов фантастичний бойовик «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де Сахно виконала роль кадета Вікторію Малікову.


3. Стрічку знімали влітку та восени 2017 року. Основні міста зйомок — Будапешт, Прага, Відень, Берлін та Амстердам.


4. Другий повнометражний фільм Сузанни Фогель. Першим була романтична комедія 2014 року «Партнери по життю». Окрім цього Фогель виступала режисером, сценаристом та виконавчим продюсером серіалів «Джоні та Сузанна», «Гонитва за життям» та інших.    


5. Бюджет стрічки — 40 мільйонів доларів. За перший вікенд в США комедія зібрала майже $13 млн.


6. Джилліан Андерсон була кумиром Кейт МакКіннон.


7. Міла Куніс та Кейт МакКіннон вже працювали над одним проектом, а саме над серією «Сестра Пітера» мультсеріалу «Гріфіни», яка вийшла в листопаді 2015 року.


8. Цікаво, що Сем Г'юен зіграв роль героя Роджера Мура в фільмі 2011 року «Принцеса на Різдво». Роджер Мур був Джеймсом Бондом у шести фільмах, враховуючи і стрічку 1977 року «Шпигун, який мене кохав», назва якого і надихнула авторів «Шпигуна» на свою назву.

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев