10 фактів про фільм «Хижак»

Опубликовано 14 сентября 2018 г.

Новий «Хижак» вже у кіно.


1. У кожного фільму серії популярної франшизи інший режисер. Постановником нового «Хижака» виступив Шейн Блек, який зіграв другорядну роль в фільмі «Хижак» 1987 року.


2. Також Шейк Блейк відомий як сценарист («Смертельна зброя», «Смертеальна зброя 2», «Останній бойскаут», «Довгий поцілунок на добраніч»), режисер («Поцілунок на виліт», «Залізна людина 3», «Круті чуваки»), а також продюсер.


3. Сценарій нової частини створили Фред Деррек (автор фільму «Ніч кошмарів», «Загін монстрів», Робот-поліцейський 3» та інших; давній колега Шейна Блейка) та власне і сам Шейн Блейк. Також відомо, що невикористані ідеї з попередніх частин, на які мала права студія 20th Century Fox, знайшли місце в новій стрічці.


4. Основні зйомки відбулись у Ванкувері в першій половині 2017 року. Деякі сцени знімали весною та навіть влітку цього року.


5. Одну з ролей виконав Джейк Б'юзі, син Гері Б'юзі, який грав у фільмі «Хижак 2».


6. Музику до картини створив композитор Генрі Джекмен («Монстри проти чужих», «Подорожі Гулівера», «Кіт у чоботях», «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів», «Супер шістка», «Джек Річер: Не відступай»).


7. Сцену зі Стівом Вайлдером вирізали з остаточної версії фільму після заяви Олівії Манн про темне минуле актора — у 2010 році він запропонував через інтернет вступити в сексуальний зв'язок 14-річній дівчині, за що його засудили до 6 місяців ув’язнення.


8. «Хижак» триває 1 годину і 47 хвилин, як і усі попередні частини франшизи, окрім другої, яка має хронометраж 1 год. і 48 хв.


9. Арнольд Шварценеггер міг з’явитись у проекті, але відмовився. Також в проекті мав знятись Бенісіо дель Торо, але не зміг через зайнятість в інших проектах.


10. Прем’єра відбулась 6 вересня на кінофестивалі в Торонто.

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев