10 фактів про фільм «Люди Iкс: Темний Фенiкс»

Опубликовано 6 июня 2019 г.

Усе найцікавіше про дванадцятий фільм у серії про Людей Ікс з Софі Тернер, Джеймсем Макевоєм, Дженніфер Лоуренс та Майклом Фассбендером у головних ролях.


1. Фільм став режисерським дебютом для 45-річного сценариста і продюсера Саймона Кінберга. Серед найвагоміших робіт Кінберга — сценарії для стрічок «Містер і місіс Сміт» (2005), «Шерлок Холмс» (2009), а також «Люди Ікс: Остання битва» (2006) та «Люди Ікс: Апокаліпсис» (2016).


2. Також Саймон Кінберг виступив сценаристом та одним з продюсерів фільму.


3. Зйомки розпочались в кінці червня та завершились в кінці жовтня 2017 року. Основною локацією стало канадське місто Монреаль.


4. Цікаво, що в середині 2017 року також знімалися інші проекти компаній 20th Century Fox та Marvel Entertainment — «Дедпул 2» (вийшов на екрани в 2018 році) та «Нові мутанти» (прем’єра запланована на 2020 рік).


5. Музику до фільму написав майстер Ганс Ціммер, твори якого вже прикрашали стрічки, зняті на основі коміксів: трилогія Крістофера Нолана про Бетмена, «Людина зi сталi», «Бетмен проти Супермена: На зорi справедливості», «Нова Людина-павук 2: Bисока напруга».


6. Також до стрічки потрапила нова пісня шотландської співачки Емелі Санде «Extraordinary Being». Кліп вийшов за 2 тижні до світової прем’єри фільму і містив кадри з нього.


7. Третій спільний проект в фільмографіях Джеймса Макевоя та Джессіки Честейн, які знімались разом у драмі «Зникнення Елеанор Ріґбі» (2014) та «Воно. Частина друга» (вийде у вересні цього року).


8. Перша співпраця Джессіки Честейн та Marvel.


9. Під час підготовки до ролі Софі Тернер вивчала психічні захворювання.


10. Перший фільм в історії франшизи, в якому не з’являється мутант Росомаха.

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев