5 фактів про дебютний альбом alyona alyona «Пушка»

Опубликовано 8 апреля 2019 г.

Одна з головних надій українського репу alyona alyona випустила свій перший повноцінний лонгплей.

«Це просто«Пушка»!», — каже вже колишня вихователька дитячого садка. Детальніше про довгоочікуваний альбом alyona alyona — в спеціальному матеріалі на Open.ua.


1. В альбомі «Пушка» 13 пісень.

«Гармата може гриміти звідусіль. Вона може розривати тебе зсередини. Може стосуватися самих прихованих куточків своєї душі. Я зарядила в ці 13 ядер саму себе і тепер має намір стріляти точно в ціль», — зізнається Альона.


2. Представлені раніше треки «Рибки», «Голови», «Відчиняй», «Залишаю свій дім» також потрапили до лонгплею. Лише на YouTube-каналі співачки хіт-сингли набрали більше 6 мільйонів переглядів.

 


3. Разом з релізом лонгплею alyona alyona дропнути і кліп на титульний сингл. Відео знімали в Берліні. Режисером виступив Delta Arthur в парі з Igor Basket.


4. «Падло» записана разом Аліною Паш, ще однією яскравою дебютанткою 2018 року. Це єдиний дует на альбомі alyona alyona «Пушка».


5. На цьому «альбомні бонуси» не закінчуються. Так, в день виходу альбому alyona alyona запустила дводенну (8 і 9 квітня) акцію: 50% знижка на всі квитки всіх концертів її майбутнього туру, включаючи сольник в Зеленому театрі в Києві. Для отримання знижки достатньо ввести промокод «Pooshka». Подробиці на сайті туру.

alyona alyona «Пушка»

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев