5 фактів про концерт гурту YEYO у Києві

Опубликовано 24 января 2019 г.

25 січня в столичному арт-просторі Mezzanine відбудеться сольний гурту YEYO — одного з найамбіційніших українських інді-гуртів останніх років.

Що цікавого приготували учасники тріо в рамках «Живого концерту для своїх» — в спеціальному матеріалі на Open.ua.

Facebook-зустріч


Перший сольник у Києві за 2 роки

Попередній великий сольний концерт в столиці команда відіграла наприкінці листопада 2016 року. За цей час гурт змінив назву з «её» на YEYO, випустив дебютний альбом «Чоловік-Муза», англомовні версії деяких своїх пісень, кліп «Wake Up», нові сингли «Ballada» та «Black Fire Heart».

Окрім цього тріо відіграло на розігріві переможниці «BBC Sound of 2017» Ray BLK у Києві, завітало на фестивалі по всій країні, а також заявило про себе на оу кейсах в Швеції, Канаді та Великобританії. 


Спеціальні гості

Учасниками виступу YEYO під кодовою назвою «Живий концерт для своїх» стануть друзі-музиканти:

«Этот концерт мы называем для “своих” не только потому, что хотим видеть тех, кто с нами на одной волне, но и разделить сцену с нашими друзьями — Стас Королев (Yuko) и Ира Кульшенко (Panivalkova) в этот вечер будут в роли наших бэк-вокалистов».


Спеціальні інструменти

Також відомо, що окрім звичайних для гурту інструментів музиканти додадуть гітару, клавіші, а деякі пісні пролунають в оновлених аранжуваннях.


Сюрпризи

Нові пісні, інструменти, аранжування, спеціальні учасники — це не всі цікавинки, які готують Катерина Офліян, Ігор Бірюченко та Захар Борисенко. Один з сюрпризів гурт презентує під час концерту. Що це буде — дізнаємось 25 січня.


Довгоочікувана зустріч

В найближчі місяці у команди заплановані виступи в Європі, графік ще формується, але запрошення є. До того ж невідомо, скільки доведеться чекати на новий концерт YEYO у Києві — 2 роки чи менше, тому краще підтримати актуальних інді-зірок української музичної сцени. 


YEYO у Києві. 25 січня, 20:00. Арт-простір Mezzanine.

Facebook-зустріч

Квитки

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев