5 фактів про новий альбом гурту Cloudless «Маяк»

Опубликовано 24 июня 2019 г.

Індi-поп, Jerry Heil, перший сольник в столиці.


Наступний крок зроблено. Сьогодні наш «Маяк» освітить твій берег.

1. Платівка «МАЯК» вийшла через 1,5 роки після релізу першого міні-альбому киян Cloudless «Між Світами».

До альбому потрапило 8 композицій. Пісні, представлені командою за останній рік, а саме «Вдень і Вночі», «VDCHVT» та «Сон», залишились окремими синглами.


2. Євген Тютюнник: «Наш новий альбом про кожного з нас. Історія, яка траплялася з усіма, яка селилася в сотнях згаслих поглядів і запалювала їх новими проміннями життя. Тож хай кожен знайде свій маяк на шляху крізь океан буття. Приємного занурення».


3. Альбом є концептуальною роботою, адже через всі композиції проходить одна сюжетна лінія. Історія ліричного героя, який пережив втрату орієнтирів і крізь непростий екзистенціальний пошук вийшов на світло, щоб знайти порятунок у коханні близької людини. Звідси і випливає символ маяка, що вказує шлях і стає ключем до порятунку.


4. Пісні альбому «МАЯК» — це романтична суміш інді-попу, синт-вейву та поп-року. Серед пісень виділяються бадьорі «Течія» та «Свiт завмирає», а також дуетна композиція «Ми Одне», записана разом з Яною Шемаєвою (Jerry Heil).  


5. Одночасно з випуском альбому гурт Cloudless анонсував свій перший сольний концерт у Києві, який відбудеться 14 листопада в клубі Atlas.

Придбати альбом Cloudless «МАЯК»

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев