5 фактів про великий концерт Panivalkova у Києві

Опубликовано 15 ноября 2018 г.

Цьогоріч українське жіноче тріо Panivalkova були як завжди активні: випустили спільний сингл з Morphom «Суперхіт», виступили на найвідомішому музичному шоу-кейсі Європи Eurosonic Noorderslag, провели спільне турне з німцями Die Höchste Eisenbahn та власне турне Європою (Німеччина, Польща, Угорщина, Словаччина, Франція).

А в рамках чергового туру Україною вже цієї неділі відбудеться великий осінній концерт Panivalkova у Києві.

Квитки

Facebook-подія

Напередодні важливого концерту редакція Open.ua розпитала Panivalkova про спеціальних гостей вечора, нові костюми, нові пісні, акцію з допомоги котикам та чи будуть на сцені котики окрім самих учасниць тріо.

Отже, представляємо 5 цікавих фактів про великий осінній концерт Panivalkova у Києві.


1. Гаряча Індія в Києві

Вже точно відомо, що спеціальним гостем вечора стане індійський мультиінструменталіст Дрю Нанку, який минулого року приєднався до запису пісні Panivalkova «Космополітік», заспівавши стародавню мантру «Васудева Кутумбакам» та зігравши на таблах.

Очікується дещо унікальне, адже основа індійської музики — імпровізація.


2. Будь котиком!

Одним з головних завдань концерту 18 листопада в «Атласі» є допомога котикам з Центру Адопції «Кото-Ярмарок».

«Ми давно дружимо з “Кото-ярмарком” і намагаємося підтримувати котиків — в турі Європою ми продавали тематичний мерч і передали всі гроші Центру. На цьому концерті теж можна буде придбати цікаві кото-дрібниці, а найголовнiше — 10% з кожного з перших 100 проданих квитків будуть перераховані на рахунок Центру», — розповіли учасниці Panivalkova про концерт-допомога котикам.


3. «Спіритичний привіт» Фредді Мерк’юрі

Дівчата полюбляють експерименти, роблять кожен виступи унікальним, та є в них традиції, одна з них — любов та зв'язок з фронтменом Queen Фредді Мерк’юрі:

«Наші фани знають, що ми обожнюємо Фредді, і звісно чекають на “Фредді айм реді”. Ми вас не розчаруємо, котики, і разом з вами плануємо передати Фредді привіт! Ми знаємо, як це зробити так, щоб він почув нас, повірте».


4. Нова і найсумніша в світі пісня

Окрім хітів на сольнику в «Атласі» пролунає і дещо нове.   

Panivalkova: «Нещодавно на зйомках програми “Фольк-мьюзік” на каналі “UA:Перший” ми познайомилися з бабусями з ансамблю “Полісяночка”, які прислали нам свій варіант народної пісні “Осінь довга” і дали згоду на те, щоб ми переробили її в свій спосіб. Вийшло круто: вони плакали, ми плакали… Тепер можемо поплакати всім “Атласом”».


5. Віртуози на сцені

Як виявилось, Дрю Нанку стане не єдиним гостем вечора. До Ірини Кульшенко, Іри Лузіної та Даші Пугачової долучаться також музиканти, з якими дівчата працювали над піснею «Космополітик» та виступали раніше.

«Віртуози — це не про нас, ахахах))). Нам пощастило працювати з самими крутими музикантами Києва: цього вечора до нас с Дрю приєднається Маха Третьякова (джембе), Тоня Юша-Криса (альт), Сергій Максименко (японська флейта-сякухаті) та (барабанний дріб!!!) бас-секс-символ Рома Гаркавенко з гурту 5 Vymir», — інтригує Panivalkova.

Фото: Євгенія Драч

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев