Джейкобі Шеддікс (Papa Roach): «Наш новий альбом — це нова версія рок-музики»

Опубликовано 20 мая 2019 г.

Інтерв’ю з лідером Papa Roach Джейкобі Шеддіксом на Open.ua.

Вже 29 травня в столичній Stereo Plaza відіграють американські рок-фірмачі Papa Roach. Напередодні першого концерту гурту в Україні за 6 років фронтмен Papa Roach Джейкобі Шеддікс розповів нам про забобони, тонкощі нового альбому, улюблену музику та згадав попередні виступи в Києві.


Вітання з України. Ми сумували за вами. Ваш попередній концерт прогримів у Києві 6 років тому. Українські фани з нетерпінням чекають нової зустрічі, яка відбудеться 29 травня. Що ви пам’ятаєте з ваших попередніх візитів та концертів у нашій країні? Обличчя фанів, якісь особливі місця?

Привіт! О, так! Востаннє ми були у вас у 2013 році. Влітку, вірно? Пам’ятаю енергію натовпу на тому концерті. Наші фани найкращі! І так — ми теж сумували і з нетерпінням чекаємо повернення в Україну. Все скоро побачимось!

Пам’ятаю енергію натовпу на тому концерті. Наші фани найкращі! 

Квитки на концерт Papa Roach (+Epolets) у Києві (29/09,Stereo Plaza)

Супер! Концерти Papa Roach завжди гучні та адреналінові. «Лайви» Papa Roach у Києві супроводжувались технічними проблемами. Така вже сумна, але комічна традиція. Твоя цитата з виступу в «Зеленому театрі» в 2013 році: «this shit is karmical, we'll get back when everything is fixed». Цього разу ви, напевно, не почнете виступ, поки технічний персонал не перевірить все по декілька разів. Чи віриш ти у карму і таке інше або ж ти не забобонний?

Ахаха! Слухай, так, я згадав той день в усіх деталях. Це було якесь божевілля — в короткий проміжок часу нас спіткала проблема за проблемою, починаючи з питань логістики і закінчуючи технічними негараздами. Справжнє пекло… О, так, ми зробимо все, щоб наш новий виступ був бездоганним. У проблемах 2013 року винна карма, але загалом я не забобонний (але зараз я схрестив пальці, щоб наш наступний концерт в Києві пройшов вдало, ха-ха-ха!).

Ваш новий альбом «Who Do You Trust?» починається з пісні «The Ending», хоча для ролі першої пісні напрошується назва «The Beginning». Останнім часом ви розпочинаєте виступи з хіта «Last Resort», хоча раніше нею ви завершували. Тож як часто ти дієш проти правил та виходиш із зону комфорту?

Знаєш, для нас природно в кожному альбомі виходити з зону комфорту. Ми постійно розвиваємось, намагаємося знайти щось новеньке для фанів і наш новий альбом відмінний приклад цього. В якійсь мірі це «нова ера» для Papa Roach і нам пощастило, що наші фани з нами на одній хвилі.

Добре, а що було найлегшим, а що найважчим під час роботи над альбомом «Who Do You Trust?».

Новий альбом«Who Do You Trust?» — це нова версія рок-музики.

Хм… Напевно найважчим було створити баланс між старим та новим. Наприклад, попередній реліз «Crooked Teeth» — це приклад класичного альбому Papa Roach, і по звучанню, і по стилю. А ось свіжа платівка «Who Do You Trust?» точно відрізняється від попередньої, це нова версія рок-музики.

Що було найлегшим? Та все легко всередині гурту, ми все ж таки родина, тож нам не надто складно створити гарний баланс в будь-яких питаннях.

Як вам вдається грати з такою самовіддачею, продовжуючи надихати вже декілька поколінь і при цьому не втрачати цікавість до музики та виконання хоч і улюблених, але одних і тих самих пісень. Назвіть хоча б один секрет вашого гурту.

В нас немає секретів. Як я вже і казав — ми не просто команда, а родина, гурт друзів. Це для нас найважливіше. І в цьому наша сила.

І яка в тебе наразі найулюбленіша пісня з нової платівки?

З альбому найулюбленіша пісня зараз «Elevate». Хоча... Кожна пісня на цьому альбомі — це частинка серця.

І останнє питання. Чи встигаєш ти слухати нову музику, які пісні чи виконавці вразили тебе останнім часом найбільше?

Звичайно слухаю. Мій особистий топ-3 гуртів на сьогодні: Nothing More, Bad Wolves та Of Mice & Men.

Супер! Дякую і до скорої зустрічі в Києві.

Й тобі, побачимось!

Дякуємо за допомогу в проведенні інтверв’ю організаторам концерту — PMK Event Agency

Фото: Даррен Крейг, Pandora Winter

Papa Roach

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев