Прем’єра альбому: ЛУНА «Транс»

Опубликовано 4 октября 2019 г.

Подвійний транс, майбутній клубний проект, нова ЛУНА.


Після річної роботи співачка ЛУНА випустила четвертий лонгплей «Транс». Спеціально до релізу ми підготували 5 фактів про «Транс».

Відмінність між попередніми альбомами

Христина Герасимова (ЛУНА): «Мій перший альбом — це страждання через кохання, драма, жертовність. Другий — бажання вирватися і знайти свій острів свободи. Третій альбом — це романтика, закоханість, політ душі. А четвертий — про пошук стабільності і мій шлях до саморозвитку. Змінюються обставини життя, разом з ними змінюються і теми пісень».

Новий альбом новий період в кар’єрі співачки

В новому альбомі почуття кристалізуються через музику. Це історії про розуміння простих життєвих істин, власних принципів та цілей.

Також «Транс» ставить певну логічну крапку. «Він завершує цикл змін в моєму житті; низку з різних емоцій і станів», — розповіла ЛУНА.

Подвійне значення назви альбому

До знайомих мінімалістичних поп-аранжувань додались мотиви з епохи «тру рейву», а саме слово «транс» служить подвійною метафорою. Транс, як стан. Глибоке занурення у внутрішній світ поза навколишнього нас хаосу. І, разом з тим, це явний натяк на стилістичний вектор нових пісень.

Майбутній клубний проект Луни

Також платівка «Транс» є початком до нового клубного проекту Христини та її незмінного саунд-продюсера Олександра Волощука. У новому сайд-проекті будуть пісні на німецькій та англійській мовах, а музика буде ближче до творчості Miss Kittin, розповіла Христина презентації альбому в Києві.  

Цікаво, що один з головних синглів альбому, трек «Лепестки», був створений під впливом від музики Faithless і спочатку планувався як демо для нового проекту, але згодом потрапив у новий альбом ЛУНА.

Концертний транс

Еклектичні 10 треків нового альбому «Транс», від вже відомого хіта «Дельфини», життєствердної пісні «Пальмира» й до сінтвейву в композиції «Осторожно», створені не лише для особистого трансу кожного слухача, а і для загального божевілля на концертах.

11 жовтня співачка вперше представить «Транс» наживо на сольному концерті в Києві. Концерт відбудеться в кіностудії ім. Довженка.

«Хочеться, щоб на концертах був розрив!», — каже Христина і зізнається: сам проект ЛУНА починався з любові саме до такого звучання. «У 2014 році я вперше побувала в київському клубі Closer і дуже надихнулася електронною музикою».

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев