
5 фестивальних років, 5 почуттів.
На найближчих вихідних, 3–5 серпня, Ulichnaya Eda святкуватиме 5-річчя на «Арт-заводі Платформа». Протягом трьох днів фестиваль дивуватиме гостей оновленим фуд-кортом зі східним ринком і великою десертною зоною. Слоган заходу — «Відчувай», тож організатори зроблять все, щоб почуття гостей були на межі. А у цьому їм допоможуть бої тортами і подушками, вуличні музиканти, аудіо та тактильна зони.
За п'ять років багато що змінилося на фестивалях Ulichnaya Eda, крім постійного бажання дивувати і вигадувати щось нове.

Про головне. Про їжу
На фуд-корті буде більше 70 учасників. Серед них — Maral bar з ніжною олениною та каштановим пюре; знавців корейської кухні K-food Kiev, у яких є десять позицій, які ознайомлять вас з різноманіттям сходу: пігоді, кук-сі, рамён, кімпаб, пібімпаб і кімчі; Efharisto Greek food, які пропонують грецький варіант шаурми — гірос; «Афрофуд» з африканською кухнею: рагу з овочів, курки або телятина з арахісової пастою; гості з Одеси The hummus bar з ізраїльської кухнею та «Східний ринок» з автентичними рецептами плову і люля-кебаб.
.jpg)
Який день народження без солодкого столу?
10 учасників покажуть, що таке солодке життя. Неможливо пройти повз багатоповерхових тортів з солоною карамеллю і шоколадом від «Квіткова лавка», голландських панкейків із бананом і згущеним молоком у Dutch Oladch, тортів і еклерів у «СМІЯН» і муссовой магії від Manzhosova Patisserie. А за низьковуглеводними десертами варто йти до Keto-Keto.

А після — в ігрову!
На площі П’яцца будуть представлені улюблені ігри на свята. Захопіть з собою пір’яну подушку — о 14:00 буде баттл подушками, як в дитинстві. У суботу пройде чемпіонат з крокодилу. А о 17:00 біля фуд-корту буде бій святковими тортами.
Написать комментарий
Подпишите комментарий
Ваш комментарий добавлен!
Если вам интересно быть в курсе обсуждений этого поста, подпишитесь на комментарии.
Нет, спасибо
Спасибо! Комментарий добавлен!
Если вам интересно быть в курсе обсуждений этого поста, подпишитесь на комментарии введя свой электронный адрес.Комментарий будет опубликован после проверки
Для того, чтобы подписаться на комментарии этого поста введите свой электронный адрес.Спасибо! Комментарий добавлен!
Спасибо!
Ваш камментарий будет добавлен после модерации!
Спасибо!
Вы успешно подписались на комментарии!
Редактировать комментарий
Ответить на комментарий
Подпишите комментарий
Ваш комментарий добавлен!
Если вам интересно быть в курсе обсуждений этого поста, подпишитесь на комментарии.
Нет, спасибо
Комментарий добавлен!
Если вам интересно быть в курсе обсуждений этого поста подпишитесь на комментарии введя свой электронный адрес.Комментарий будет опубликован после проверки
Для того, чтобы подписаться на комментарии этого поста введите свой электронный адрес.Спасибо! Комментарий добавлен!
Спасибо! Ваш камментарий будет добавлен после модерации!
Спасибо! Вы успешно подписались на комментарии!