5 фактів про дует гурту «Бумбокс» та Тіни Кароль «Безодня»

Опубликовано 5 апреля 2019 г.

Гурт «Бумбокс» представив нову пісню з майбутнього альбому «Таємний Код; Рубікон». Як створювалась пісня та кліп «Безодня», хто першим побачив кліп — відповіді на ці та інші питання в нашому спеціальному матеріалі.


1. Пісня «Безодня» — перший творчий тандем Тіни Кароль та гурту «Бумбокс»

Саундпродюсером пісні став Олег Аджикаев, а ідея несподіваного дуету належить лідеру гурту Андрію Хливнюку: «“Безодня” — не просто пісня, скоріше це сукупність двох різних світоглядів в одному цілому. Тіна Кароль змогла надати пісні саме те тембральне та емоційне забарвлення, яке я уявляв, коли писав її.

Тіна одразу погодилася на дует, наша співпраця була невимушено легкою. Одна репетиція, одна сесія в будинку звукозапису. Місяць студійної роботи з аранжуванням, мастеринг в Сполучених Штатах і робота готова».


2. Перша дуетна пісня в творчій кар’єрі Тіни Кароль

Тіна Кароль: «“Безодня” — це історія  зрілого кохання, історія в якій зустрілися двоє людей, і музика дає їм відповіді на всі питання. Ця пісня близька мені за змістом, по духу, я з вдячністю прийняла запрошення Андрія Хливнюка заспівати в дуеті. У нас вийшло створити красиву оду про вічне — про кохання».


3. Режисером кліпу став Станіслав Гуренко (Red Glass)

Станіслав Гуренко: «“Безодня” — це подорож у світ двох різних музичних величин, які зійшлися в цій пісні. Потрібно віддати належне витримці й професіоналізму гурту, Андрію й Тіни, кожен з них відчував пісню й точно знав що потрібно робити на майданчику, без моїх режисерських підказок. Той самий момент, коли всі були на одній хвилі».


4. Нова частинка альбому «Таємний Код; Рубікон»

Автором тексту «Безодня» виступив фронтмен гурту Андрій Хливнюк. Музику створили Андрій Хливнюк та Олег Аджикаєв.

Запис, зведення/мастеринг — Олег Аджикаєв.

Робота над альбомом триває, реліз планується на осінь. Фани вже почули альбомні сингли «Тримай мене» та «Твій на 100%».


5. Незвична презентація синглу

Презентація пісні була незвичною:  в прямому ефірі, який вівся на Facebook гурту (facebook.com/boomboxfamily) та в Instagram співачки (@tina_karol).

«Бумбокс» та Тіна Кароль відповідали на питання своїх підписників, які першими побачили відеокліп на нову пісню та почули живий виступ.

Фото: Андрій Максимов, Саша Luft

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев