7 фактів про новий альбом «ТНМК» «7»

Опубликовано 23 ноября 2018 г.

Знакова українська хіп-хоп формація «Танок на Майдані Конґо» представила нову платівку «7». В сьомий за рахунком альбом потрапило сім різних за звучанням пісень — від варіацій хіп-хопу до блюз-року і святкового фанку. Також в альбомі є спільні роботи з представниками різних поколінь української музики — «Брати Гадюкіни» та Alina Pash.

Детальніше про довгоочікуваний альбом — в спеціальному матеріалі на Open.ua.


1. Це перший повноформатний реліз гурту за 4 роки. Попередній альбом «Дзеркало» вийшов восени 2014 року.


2. Вперше в своїй історії музиканти представили реліз без однієї зі своїх альбомних фішек — скитів.

Олександр «Фоззі» Сидоренко: «Для нас це експеримент. Ми вперше зробили альбом без скитів, які були у нас завжди. У реліз увійшло менше пісень, хоча це тільки перша порція. Ми записали багато нового матеріалу. Далі буде!».


Слухати альбом ТНМК «7» офіційно:

Google Play

Apple Music

Deezer

Spotify


3. 4 з 7 пісень релізу були представлені раніше. Це нещодавній містичний сингл «Янголи», на підтримку якого Ольга Навроцька зняла ефектне відео за мотивами свого інді-фешн фільму «Нерозлучнi». Духопід’ємний трек «Гострi Ножi», записаний з культовою групою «Брати Гадюкіни». Драйвовий Christmas-фанк «Рiздво рок-н-рол». А також пісня-саундтрек до фантастичного українського фільму «Бобот та енергія Всесвіту» — «Друга Новина».


4. Три інші пісні альбому «7» є експериментальними, але з натяком на хітовість. Пісня «Робот» — це кібер-трек з Аліною Паш на фітах. Композиція «Мiй Демон» має сподобатись давнім фанам «ТНМК», адже тут є все, за що групу люблять ще з 90-х: іронічний текст, яскравий приспів і скретчі на семплах з олдскульних хіп-хоп платівок. Закриває ж альбом етно-лаунж трек «Хоббiт» — фентезі-алегорія з філософським підтекстом.


5. Перший реліз в офіційному складі «ТНМК» для Андрія «Andrew» Чудля, діджея гурту.


6. За 4 роки з часів попереднього релізу «Танки» зовсім не байдикували. Окрім концертів гурт представив спільний концертний альбом з МАСО «Слобожанський» «Симфо хіп-хоп», фільм-концерт «Jazzy», Фоззі презентував третій сольний альбом «MetaMoreFozzey CD», книжки «Сопровождающие лица», «Гупало Василь», «Темнеет рано», а Олег «Фагот» Михайлюта — декілька сольних синглів та кліпів («Мантра», «Illegal»).


7. В день релізу альбому команда за 7 годин презентує 7 пісень на 7 радіостанціях. Слідкувати за подіями #тнмк_radio_day можна у прямому ефірі на сторінках «ТНМК» у Facebook та Instagram.

09:00 — «АвтоРадіо» — «Мій Демон»

10:00 — «Джем ФМ» — «Різдво рокнролл»

10:45 — «Просто Радіо» — «Гострі ножі»

13:00 — «Європа Плсюс» — «Друга новина»

14:00 — «Power FM» — «Янголи»

15:00 — DJFM — «Робот»

16:30 — «Радіо Аристократи» — «Хоббіт»

Написать комментарий

Редактировать комментарий

Ответить на комментарий

Показано 0 комментариев