Справжній рок-н-рол: «Бумбокс» зафіналили виступ в Osocor Residence стрибком у воду

Опубликовано 20 августа 2021 г. Автор: Open.ua

Сотні щасливих фанатів, надривний вокал, пісні-моноліти, що понад 10 років беруть за живе, та рок-н-рольний стрибок у басейн — таким був перший концерт «Бумбокс» в Osocor Residence 19 серпня.

Африка посеред Києва: як пройшов White Nights Festival. Africa 2021

Опубликовано 17 августа 2021 г. Автор: Open.ua

Повне занурення у світ пристрасної Африки.

Як це було: мікс дарку та лайту в океані свободи на «Файному місті 2021»

Опубликовано 10 августа 2021 г. Автор: Ксенія Карпова

Файне місто. Що перше спадає на думку, коли чуєш це словосполучення? Так, Тернопіль, завдяки безсмертному треку «Братів Гадюкіних». Але для багатьох фестивальників це далеко не єдина асоціація, адже «Файне місто» — той самий музичний фестиваль, куди щорічно з’їжджаються файні люди з усієї України і не тільки.

Open.ua побував на першому постковідному «Файному» та готовий ділитися враженнями.

Лайнап, ціна і повний відрив: 5 головних причин поїхати на Faine Misto 2021

Опубликовано 21 июля 2021 г. Автор: Ксенія Карпова

РАЦС, басейн, Централ Парк, різноманітний лайнап, антикризова ціна та свобода.

Atlas Weekend Friends Edition 2021: Right here, right now

Опубликовано 15 июля 2021 г. Автор: Олексій Подчашинський

Як пройшов наймасштабніший український музичний фестиваль в нових умовах. Звіт та фото. На Open.ua.

Новий альбом «ВГНВЖ» «Вогнепальне»: унікальний досвід дистанційної взаємодії та перша суто колективна робота

Опубликовано 20 мая 2021 г. Автор: Олексій Подчашинський

Один з найцікавіших українських гуртів «вагоновожатые» випустив новий альбом «Вогнепальне». Це третій студійний та перший повністю україномовний альбом старічуль. 

Презентацiя альбому в Києві відбудеться 18 червня.

Спеціально для Open.ua учасники команди розповіли про «Вогнепальне» більш детально.

Антон Слєпаков — про роботу над україномовними текстами та про місця створення пісень. Валентин Панюта та Станіслав Іващенко — про музичну складову платівки та колективну роботу. Також кожен учасник «ВГНВЖ» назвав пісню, яка найкраще характеризує новий альбом.  

Місця та історії створення, семпли, вплив пандемії та самоізоляції, відмінність від попередніх релізів гурту та багато іншого — в ексклюзивному матеріалі на Open.ua.

«Бумбокс» у Києві: розмова зі старим другом

Опубликовано 19 сентября 2020 г. Автор: Олексій Подчашинський

Більше двох годин лірики, рок-н-ролу та розмов зі старими друзями. Як минув перший з двох концертів «ББ» в столичному залі Stereo Plaza під кодовою назвою «Бідам усім на зло».

Альбом «НастяЗникає» «голосу гілочка»: погляд зсередини

Опубликовано 22 мая 2020 г. Автор: Олексій Подчашинський Анастасія Осипенко
 
Український інді-проєкт «НастяЗникає» знайомий тим, хто слухає душею вже 6 років. З часів платівки «Дієслова наказового способу», яку Анастасія Осипенко написала і записала сама. Згодом склад команди «НастяЗникає» доповнився трьома музикантами (Наталія Вовк — синтезатори, Юрій Шакалов — бас-гітара, Олена Боричевська — ударні). Після чотирьох років пригод, десятків виступів та двох альбомів Анастасія вирішила продовжити музичну подорож самостійно.
 
На честь виходу міні-альбому «голосу гілочка» Анастасія розповіла нам про бажання творити і співати далі, самостійну роботу над альбомом, а також про створення кожної нової пісні окремо. Спеціально для Open.ua.

5 фактов о певице Shy

Опубликовано 21 мая 2020 г. Автор: Open.ua

На днях певица Shy представила мини-альбом «Легiт», в котором продемонстрировала альтернативный подход к созданию поп-музыки. Мы собрали несколько фактов, чтобы рассказать вам больше об артистке, в центре творчества которой — легкость и лаконичность.

Shy Mnogo Vody Boosin

Альбому гурту «Бумбокс» «Меломанiя» — 15 років. Публікуємо уривок з книги Тимура Дорофєєва

Опубликовано 8 мая 2020 г. Автор: Олексій Подчашинський
 
 
Продовжуємо публікацію уривків з так і невиданої книги про гурт «Бумбокс», над якою майже два роки (з початку 2010-го по осінь 2011-го) працював журналіст та друг команди Тимур Дорофєєв.
 
З цієї частини про дебютний альбом «Меломанія» ви дізнаєтесь як гурт працював з лейблами, як, кому та на яких умовах продав тоді альбом.
 
Дійові особи: Андрій Хливнюк, діджей Валік, Олексій Согомонов (продюсер гурту), Роман Кальмук (FDR Media — музичний і програмний сервіси для радіо і телебачення, медіа- менеджмент для виконавців) та Андрій Пасічник (лейбл Moon Records). 
 
Гурт не планував публікацій уривків з «книги», тому не перекладав її  українською й не змінював ні слова з написаного, все що ви прочитаєте було сказано реальними людьми. 
 
Публікацію доповнено відео з коментарями учасників «Бумбокс Family» про кліп «E-Mail». Матеріал, який знімали Pistolet Films в 2010-2011 роках, донедавна вважався загубленим.